Bu ayarı değiştirebilirsiniz. Sistem Yöneticisi yetkisine sahip bir hesaba girdiğiniz zaman aşağıdaki adımları takip ederek gerekli ayarlamaları yapabilirsiniz.

  1. Ayarlar modülünü açın.

  2. Sistem Ayarları kısmına tıklayın.

  3. Burada yer alan Müşteri Ve Kullanıcı Kısıtlama seçeneğinden ihtiyacınız olan değişiklikleri yapabilirsiniz.

Aradığınız yanıtı buldunuz mu?