Senkronizasyon, mobil uygulamanızdaki verileri bulut sisteminde güncellemeye verilen isimdir. Bu sayede verileriniz güvenle saklanır ve verinin çoklanması problemi ortadan kalkar.

Mobil uygulamanız her açışınızda otomatik olarak senkronizasyon yapar. Fakat ağ problemleri sebebiyle senkronizasyon olmazsa sizin manuel olarak yapmanız gerekebilir. Bu durumlarda aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir.

  1. Sol üst köşedeki üç çizgi butonuna basarak menüyü açın.

  2. En altta tarih - saat bilgisinin yanında yer alan ok işaretine dokunun.

  3. "Senkronizasyon Yapılıyor.." bildiriminin silinmesini bekleyin.

Tarih ve saat bilgisi güncellendiğinde, senkronizasyon tamamlanmış demektir.

Aradığınız yanıtı buldunuz mu?