Kullanıcılar ister anlık olarak çekim yapabilir isterse galeriden fotoğraf yükleyebilir.

Bunu değiştirmek istiyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

  1. Sol menüde yer alan Ayarlar modülünü açın.

  2. Önce Roller yazısına ardından ise Ekip yazısına tıklayın.

  3. Burada yer alan Sahadaki Rollerden "Galeriden Seçim Yapamasın" maddesini işaretleyin.

Aradığınız yanıtı buldunuz mu?